Saxmordet 2

Hej!

Här kommer del 2 på min deckare! Hoppas ni gillar den!
Poliskommissarie Alena Nordström vaknade. Hon lyssnade och njöt utav tystnaden. Ingen väckarklocka, inga skrikande barn, ingen telefon som ringde. Semestern hade börjat. Äntligen! Hon tittade hastigt på väckarklockan. Halv elva. Dags att äta frukost. Hon klev sakta upp ur sängen och drog vant armarna genom den ceriserosa morgonrockens ärmar, fötterna sattes ner i de mjuka tofflorna som hon hade fått i 40-årspresent. Usch vad hon började bli gammal. Hon böjde sig ner för att plocka upp en bok som hon höll på att läsa. Kände hur ryggen stretade emot en aning. Lite träning skulle inte skada. Hon gick långsamt nerför trappan och in i köket. Satte på tekokaren och ställde fram mackor och pålägg på en bricka. Sakta kokades vattnet upp och hon hällde upp i en tekanna. Soffan i vardagsrummet var mjuk och skön. Hon zappade mellan kanalerna. Top model Sverige, någon föreläsning och ett antal barnprogram visades upp på skärmen innan hon slutligen stannade på Rapport. Hon myste medan hon tittade på tv:n där hon själv hade kommit upp i närbild. Inslaget handlade om en narkotikaförsäljning som pågått i flera år innan den tillslut upptäcktes av en man som var ute och rastade sin hund. ”Hunden hade reagerat starkt på dofterna och mannen hade ringt 112 då hunden blivit hög och börjat anfalla ett barn som gick förbi på trottoaren. 

’Jag förstår inte vad som har hänt med honom! Han brukar alltid vara så snäll!,, sa mannen i ett förhör med honom strax efter olyckan. Polisen undersökte huset och hittade flera olika droger och en cannabisodling i källaren. Männen som var i 30-årsåldern sitter nu häktade för bland annat narkotikabrott och medhjälp till barnmisshandel.”, informerar nyhetsreportern.
Yes! Jag fick ihop det, 13 kapitel kvar bara! Men men. Nu har jag ju kommit igång lite! Hoppas att ni hade en trevlig lässtund. Syns imorn!

XoXo

Tove

En reaktion på “Saxmordet 2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *